21.01.2008
Sabah kalktım.kahwaltı ettim.sona foruma girdim.(okula gitmedm)sona annem-ablam-ben cevahire gittik.dolaştık felan tam McDonalds da yemek yicekken bianda kusucağım geldi.arkamdan pisbi koku bi baktım arkamdaki üstüme hamburger-patates-we kolasını dokmuş tabi üstüme zıçıldı.sona oda ole atlantis(oranın eğlence merkezi)ne girdik.bi baktım kapalı.oda ole tepe home girdik bardak kırdım.ewe geldik yorgunluktan ölüorm.(BEN BASKETBOLDA GALATASARAY MİNİK TAKIMINDA OYNUYORUM)hocadan mesaj aynen şu şekil
Minik takım antremanı bugün saat 19:00da yapılacaktır.
ben direk finish.annem hocayı aradı yalan attım hastayım die.sona belamı buldum bütün gece elektrik kesikti
22.01.2008
Bugün zincirle beraberdik.bize geldi oyun oynadk sona bakkala gittik.cips aldık(gazozda)sona ewe geldk brzdaa oynadk sona elektrik gitti.sona zinciri ewe gelip babası aldı.sona mısır patlatıp yedm
23.01.2008
sabah babamın televiyonumu açmasıyla kalktım.kahwaltı ettim.okula gittim.sona kantinden tüm sınıfa tost aldım(tabi tüm sınıf para werdi)sona blablablavla geçti aksam 7.ders boş geçiodu sınıfça sessiz sinema oynuyodk.bi kız kafama takwimi attı!sona bnde Ona MRS.Dantelli don dedim bana bağırdı kalemkutu atmaya başladı sona en son kendi kalemkutusunu attı bnde aldım camdan aşşa attım.
ewe geldm antremana gidicm.
FİNİSH