18.01.2008
bu sabah kalktım üstümü giydim.annemlerle kavga ettim.yanıma 2ytl alıp okula gittim(yürüyerek)
.okula giderken kremalı bisküvi aldm onu yedm.okula gelince herkes üstüme çullandı bna ver die. derse girdik.blablablabla.sonra şey okulda futbol turnuvası yaptk.tam eşimi bulmuş 1.olcakken top çatıya kaçtı.sosyalci saolsun çatıya çıktım:D.Topları aldm(bizimki bitaneydi ama başkalarınınınkide vardı)
aşşa inemedm:Dmerdiven getirdiler.ünlü oldum herkes bna aa bak bu çatıda kalan abi diilm diodU.
FİNİSH
19.01.2008
bugün sabah ilk ben uyandım kahvaltı ettik babamla gazetelere bi göz attım(sadece spor
) bilge geççekken annem engellemek istedi takmadım sonra arkadaşla konuştuk parka gittik onu orda yarım saaat bekledim geldi oynadık futbool felan sonra bakkalın çırağı geldi(gerçi manyak o valla ) ona şut çektik oda hayvan gibi gerilip topa vuruyodu sonra top halk pazraının çatısına kaçtı (yine ben
)ben çatıya çıkmak zorunda kaldım sonra yine inemedim adam beni kucakladı öyle indim
spnra işte dershaneye filan gittim satat 14:00 da 18:00 de döndüm ewe geldim tv seyrettim bilge girdim ve yattım
finish
20.01.2008
bu gün dershaneye sabahçı oalark gittim sınava girdim sonra 7. sınıflar arası futbol turnuvası vardı oraya gittik ilk maçı 21-7 yendik 4 gol 2 asist yapmıştım(maçta zaten on dört kişiydik) finale çıktık final 6-6 berabere çıktı 6-6 nası bitiyosa
ewe geldim yemk yedim banyayo ya girdim canawar bize geldi bilge girdik (oynadığım oyunları söylemiyim isterseniz
) akşam hamsi yedik yine bilge girdim sonrada yattım
finish
21.01.2008
bu gün kallktım üsütümü filan giyindim okula yürüyerek gittim sıkıcı derslere girdim sonra bedene girdim fln ve ewe geldim yemek yedim bilg oynuyom hala şuan